Fizetős programok ingyen

Nem túlságosan jellemző, hogy a különböző szoftverek készítői ingyen adnának fizetős programokat, illetve iPhone, iPad alkalmazásokat. Szerencsére azért van erre is példa, nem is annyira ritkán több ezer, tízezer forintos programokat szerezhetünk meg ingyen. Nézzük meg hogyan!

Népszerű fizetős szoftverek ingyen

A bitsdujour.com rendszeresen kínál ingyen fizetős programokat, mindenféle kategóriában. Az elmúlt időszakban megszerezhettük ingyen például a népszerű Hard Disk Sentinel-t, vagy éppen az AllMyNotes Organizer-t. Mindkettő nagyon hasznos tud lenni.

Ezen felül jelentős kedvezménnyel is kínál ez a weboldal számos szoftvert.

Minden napra egy ingyen szoftver

A giveawayoftheday.com szintén nagyon hasznos, egyébként nem ingyenes programokat kínál ingyen, vagy kedvezménnyel. Az elmúlt időszakban megszerezhető volt videó konvertáló, backup, stb. szoftver is ingyen.

Alkalmazások ingyen iPhone-ra, iPad-re

Az appgiveaway.com az eddigiekkel ellentétben iPhone-ra és iPad-re kínál ingyen alkalmazásokat.

 

Hozzászólások

  1. Bettina szerint:

    Én fizetős web oldalt szeretnék inditani de ahhoz milyen ingyenes szoftvert kell letölteni?Keresek olyan web programozót aki ismeri a szakmát.irjon rám

Hozzászólás beküldése

| Download Free Ringtones for Verizon Online. | Thanks to Highest CD Rates, Ally Bank Rates and Binaural & Isochronic Beats