Minden program telepítése 1 kattintással

Egy számítógép újratelepítése hosszadalmas folyamat lehet, hiszen előfordulhat, hogy rengeteg programot kell telepítenünk és a telepítésnél természetesen végig kell klikkelgetni a teljes telepítési folyamatot, ami valóban időigényes. Szerencsére mára már vannak jobb megoldások is, az egyik ilyen lehetőséget ad arra, hogy kiválasszuk a telepítendő programok listáját és azok automatikusan, közbeavatkozás nélkül települnek.

A ninite.com weboldal lehetőséget ad arra, hogy több tucatnyi ingyenes program közül kiválasszuk azt amit telepíteni szeretnénk.

Ninite.com programok telepítése 1 klikkel

Rengeteg program közül választhatunk

Rengeteg ingyenes program közül választhatunk, megtaláljuk a népszerű böngészőket, üzenet küldőket, lejátszókat, képnézegetőket, stb.

A legjobb magyar nyelvű oktató anyagok egy helyen!

A legjobb magyar nyelvű oktató anyagok, videók most egy helyen! Válaszd ki a téged érdeklő témakört!

Photoshop matematika
weboldal készítés Excel
AutoCAD Word
CorelDRAW Powerpoint
3D grafika Fireworks

Hogyan működik?

Egyszerűen csak ki kell választanunk azokat a programokat, amiket telepíteni szeretnénk, majd alul a zöld “Get Installer” gomba kattintva a következő oldalon a “Click here to download your installer.” linkre kattintva tölthető le a telepítő.

A telepítő elindítása után automatikusan elvégzi a kért programok telepítését.

A Ninite telepítés közben

A Ninite telepítés közben

A telepítés során a telepített programok a “Program files” könyvtárban elérhetőek, illetve az  ikonjaik az asztalon megjelennek.

Hozzászólások

 1. Pepe szerint:

  A leírás alapján jó kis program, csak ha jól gondolom, pl. ha ezen keresztül feltelepítek egy Firefox-ot, akkor nem a magyar verziót fogja telepíteni, bár még nem próbáltam ki.

 2. hallgato szerint:

  Klassz! Megjegyzem, erre van egy ősi megoldás is, konyhanyelvenúgy hívják hogy Linux. Csak ott nagyságrendileg nagyobb a választék.

 3. Oki szerint:

  Klassz

  Megjegyzem “hallgató”okos csak nem dolgozott még nagy cégnél…
  Ott hallgató lesz vagy repül…
  Próbálj Linux-on okos lenni ha Windows van a gépen és spec a szoftwer

  Jók a cikkek, van 18 év gyakorlatom de találok sok mindent amit nem tudtam
  Üdv Oki

 4. bakonaky szerint:

  nálam nem lett jó! a Safarit próbáltam, használhatatlan

 5. Tájbor szerint:

  Kíváncsi lennék, ez a telepítés közben felajánlott toolbar-ok és egyébb más idegesítő dolgok (pl.: vírusirtók)-at is telepíti-e?

Hozzászólás beküldése

| Download Free Ringtones for Verizon Online. | Thanks to Highest CD Rates, Ally Bank Rates and Binaural & Isochronic Beats